Полтавців запрошують долучитися до всесвітньої ініціативи Година Землі, вимкнувши світло 28 березня на одну годину

Надрукувати

Департамент екології та природних ресурсів Полтавської облдержадміністрації звертається до усіх небайдужих із проханням долучитися до Всесвітньої кампанії Година Землі шляхом вимкнення світла та електроприладів 28 березня 2020 року о 20:30 на одну годину.

Невідомий об'єктГодина Землі – це найбільша світова ініціатива на підтримку збереження Планети та сталого використання її ресурсів.

Щорічно у Годину Землі відбувається символічне відключення світла на одну годину (у 2020 році – 28 березня з 20:30) – у домівках, офісах та біля визначних місць і споруд світу. Згасають Лондонське око, театр Сіднею, єгипетські піраміди, міст Ґолден Ґейт у Сан-Франциско, Колізей у Римі, як символи надії на активні дії кожного з нас заради сталого, дружнього до природи світу.

В Україні Година Землі об’єднала понад 80 міст, сотні організацій, бізнесів та навчальних закладів. Зовнішнє освітлення вже згасало на Хрещатику, біля Софійського та Михайлівського соборів, Театру опери та балету в Одесі, Свято-Успенського собору в Полтаві, Тернопільського та Луцького замків.

Основна тема Години Землі 2020 року – «Природа має значення!».

Цього року пропонуємо вам не просто підтримати Годину Землі, а обрати хоча б одну нову звичку, яка допоможе природі почати відновлюватись.

Департамент екології та природних ресурсів

 Полтавської облдержадміністрації