Previous Next

«Місцева влада, бізнес і волонтери мають об’єднатися в єдину платформу», – Олег Синєгубов

Надрукувати

За словами голови Полтавської облдержадміністрації, єдине об’єднання має акумулювати фінансові ресурси, матеріальні, організаційні у боротьбі за збереження здоров’я полтавців у часи розповсюдження коронавірусної інфекції.

Про це очільник Полтавської ОДА повідомив у середу, 25 березня, на спільному брифінгу з головою Полтавської облради Олександром Біленьким та секретарем Полтавської міської ради Олександром Шамотою.

«Я переконаний, що ми маємо працювати пліт-о-пліч. Голова обласної державної адміністрації, голова обласної ради, міські, селищні, сільські голови, місцевий бізнесі, всі ті, хто тим чи іншим чином допомагає нам у цей відповідальний час. Нашу спільну зустріч можна вважати платформою, яка повинна об’єднати владу, бізнес та громадськість області для допомоги медични закладам у боротьбі з коронавірусом», – заявив Олег Синєгубов.

На переконання керівника ОДА, необхідно забути про політичні амбіції та винести за дужки політичні розбіжності, бо збереження життя і здоров’я українців – найголовніша мета.

«Ми запрошуємо приєднуватися представників бізнесу до вирішення першочергових потреб області у сфері охорони здоров’я. Ми запрошуємо волонтерські організації до координації зусиль щодо допомоги людям похилого віку та тим, хто не в змозі самостійно про себе піклуватись. Ми об’єднуємося заради людей», – резюмував Олег Синєгубов.

Нагадаємо, станом на 25 березня на Полтавщині не зафіксували жодного випадку захворювання на коронавірус.