На Полтавщині організували підвіз медиків до місця роботи

Надрукувати

На Полтавщині проблем із  перевезенням медичних працівників немає.

Всіх медиків підвозять до місця їхньої роботи у закладах охорони здоров’я. Значна частина медичних закладів здійснюють підвіз своїх працівників службовим транспортом. Якщо транспорту мало – залучають автівки комунальних підприємств, наприклад, шкільні автобуси. Разом з тим, місцеві органи влади долучили до перевезення медпрацівників власні авто.

Про це на брифінгу повідомив голова облдержадміністрації Олег Синєгубов.

 «З керівниками на місцях ми тримаємо постійний контакт. Питання щодо підвезення медиків та правоохоронців вирішуємо оперативно.  Частково задіяли шкільні автобуси, вони проплачені є пальне й можемо їх використовувати на потреби медиків», – сказав Олег Синєгубов.

У Хорольському Котелевському Чутівському районах, Лубнах та Терешківській і  Бутенківській ОТГ медиків возять службовими автівками. У Великобагачанському, Лохвицькому, Козельщинському, Диканському, Карлівському, Новосанжарському, Чутівському районах та  Шишацькій ОТГ залучають автомобілі комунальних підприємств, зокрема шкільні автобуси.

Також місцеві органи влади в Хорольському та Гадяцькому районах,  Новоаврамівській, Піщанській та  Новознам’янській ОТГ надають власний транспорт.

У кількох містах, зокрема, в Полтаві та Глобиному, органами влади ухвалені рішення, згідно з якими на міських маршрутах при посадці пасажирів в обов’язковому порядку надавати перевагу працівникам медичних закладів.