Previous Next

Боротьба з коронавірусом: голова Полтавської ОДА щоденно збирає керівників РДА та органів місцевого самоврядування на онлайн-наради

Надрукувати

На переконання Олега Синєгубова, такі наради допомагають отримувати повну інформацію про те, які заходи здійснюються для протидії поширення коронавірусної хвороби.

Щобудня о 18:00 голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов вислуховує звіти керівників РДА, ОТГ, сіл та селищ щодо того, скільки коштів із резервного фонду виділено органами місцевого самоврядування на закупівлю необхідного обладнання та препаратів, а також скільки допомоги отримали райони від соціально-відповідального бізнесу.

«Я постійно отримую інформацію про те, у якому стані знаходяться наші лікарні, і чи готові вони приймати хворих на коронавірус. З очільниками районів ми на щоденному зв’язку – робимо все для того, щоб контролювати усі процеси і не допустити масового поширення коронавірусної інфекції на території області», – розповів Олег Синєгубов.

Нагадаємо, раніше голова облдержадміністрації Олег Синєгубов звернувся до представників органів місцевого самоврядування із закликом винести політичні амбіції за дужки і активно співпрацювати для недопущення коронавірусу в регіоні.