Previous Next

На Київському шосе провели перевірку якості проведення дорожніх робіт

Надрукувати

У Полтаві у межах програми Президента України «Велике будівництво» продовжують реконструювати відтинок дороги державного значення М-03 Київ – Харків – Довжанський.

Наразі фахівці з лабораторії ДерждорНДІ імені М. Шульгіна перевіряють хід виконання ремонтних робіт на Київському шосе. Визначали модуль пружності, як практичну величину для шару основи. Лабораторний контроль дозволяє перевірити матеріали і дотримання технологічного процесу на кожному етапі робіт.

Тільки після одержаних висновків і погодження інженерів Агентства місцевих доріг підрядник отримає дозвіл укладати наступний шар конструктиву дорожного одягу. Проєкт «Велике будівництво» стартував 1 березня.

Голова облдержадміністрації Олег Синєгубов наголосив, що його почали з головної артерії країни – дороги Київ – Харків – Довжанський. 2020 рік стане рекордним за фінансуванням для місцевих автошляхів області. Дорожній фонд для місцевих доріг Полтавщини цьогоріч становить 1 мільярд 311 мільйонів гривень. За матеріалами ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області»