Голова Полтавської ОДА закликав міських, сільських та селищних голів об’єднатися для боротьби з поширенням коронавірусу

Надрукувати

Голова облдержадміністрації Олег Синєгубов звернувся до представників органів місцевого самоврядування із закликом активно співпрацювати для недопущення масового поширення коронавірусу в регіоні.

«22 березня голови облдержадміністрацій, міст, селищ, ОТГ провели спільну селекторну нараду з Президентом. Окреслили пріоритети: діяти спільно. Ми звертаємося до всіх представників органів місцевого самоврядування – необхідно об’єднатися. Амбіції – на другий план. Найважливіше сьогодні – зберегти життя і здоров’я українців», – заявив очільник області.

Олег Синєгубов додав, що ОДА щодня аналізує, скільки коштів із резервного фонду виділено органами місцевого самоврядування на закупівлю необхідного обладнання та препаратів.

«Ми забезпечені всім необхідним для надання першої допомоги та лікування хворих на коронавірус. Вже найближчим часом до нас надійде перша партія експрес-тестів», – резюмував Олег Синєгубов.

Нагадаємо, сьогодні в області немає жодної людини з підозрою на коронавірус COVID-19 та жодного офіційно підтвердженого випадку захворювання. На самоізоляції перебувають 604 жителів області.