Previous Next

Катерина Рижеченко представила голову Миргородської РДА

Надрукувати

Заступник голови Полтавської облдержадміністрації Катерина Рижеченко перебувала з робочим візитом у Миргородському районі. Там вона представила новопризначену голову Миргородської райдержадміністрації Вікторію Ємець.

Передала  доручення голови облдержадміністрації Олега Синєгубова новому керівнику району перевірити й проаналізувати рішення попередньої влади, провести повний аудит її діяльності. Зокрема, звернути увагу на земельні питання, фінансовий сектор, охорону довкілля, лісове господарство.

Також Катерина Рижеченко наголосила,  що необхідно зміцнити співпрацю з районною радою, селищними та сільськими територіальними громадами, адже в межах децентралізації неможливо  ефективно працювати без налагодження контактів.

«Призначення на цю посаду  – не лише вияв довіри, а й надзвичайна відповідальність за стан справ у районі. Вже за місяць чекаємо від вас результатів перевірки та пропозицій щодо подальшої роботи. За розпорядженням голови вам доручено провести зустріч із громадянами впродовж тижня, бо лише в особистій комунікації зможете зрозуміти всі питання в районі та долучитися до їх вирішення», – сказала Катерина Рижеченко.

Заступник голови наголосила, що 2020-й рік оголошено Роком дитинства як в Україні, так і на Полтавщині.

«Кожна дитина повинна виховуватися у сім’ї чи у формі виховання, наближеній до сімейної. У вас на території району є кілька інституційних закладів. Зосередьте свою увагу на розвитку сімейних форм виховання, а саме прийомних родинах, будинках сімейного типу та патронатних сім’ях», – зауважила Катерина Рижеченко.

Вікторія Ємець сказала, що спільними зусиллями з громадою, райдержадміністрацією та головами сільських і селищних рад  впораються із поставленими завданнями. Сама ж  працюватиме, аби оперативно вирішувати нагальні проблеми та втілювати реформи.

«Проблеми в нас є. Першочергово розглянемо питання медицини в районі. І почнемо з кадрових змін, які будуть вже незабаром.  Друге питання – це приведення освіти до належного рівня. Також у пріоритеті залишається питання ремонту доріг», – сказала Вікторія Ємець.

Нагадаємо, розпорядженням Президента України від  28 лютого 2020 року №163/2020-рп головою  Миргородської районної державної адміністрації Полтавської області призначено Вікторію Ємець.

Біографічна довідка: Вікторія Ємець народилася 29 жовтня 1975 року в Миргороді Полтавської області. Закінчила Сумський національний аграрний університет за спеціальністю облік і аудит. Працювала бухгалтером-економістом Миргородського районного підприємства держветмедицини, головним бухгалтером ДП «Алмет» та директором Миргородської міської виконавчої дирекції Полтавського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності. Із 2017 року займала посаду заступника начальника Миргородського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Полтавській області.