• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Голова облдержадміністрації Олег Синєгубов презентував Президенту Володимиру Зеленському проєкт «Велике будівництво» на Полтавщині

В області мають збудувати 15 об’єктів (5 опорних шкіл, 5 дитячих садків та 5 стадіонів), які планується завершити в 2020 році. Розповів і про масштабні об’єкти,  які були довгобудами і цьогоріч має завершитися їхнє будівництво.

Зокрема, Олег Синєгубов ознайомив Володимира Зеленського з будівництвом закладів освіти в районі.

«Кошти на їхнє будівництво маємо. Об’єкти фінансуються частко з місцевих бюджетів, частково з державного. Крім того є нагальна потреба у дитячих садочках. Маємо по області 50 тисяч дітей, які перебувають у дитсадках. 5 тисяч дітей – на черзі. І даний проєкт покликаний вирішити це питання. Тобто фактично в області з’являться 5 нових дитсадків», – сказав Олег Синєгубов.

Також очільник області ознайомив Главу держави з будівництвом нових спортивних майданчиків. За його, словами масштабний об’єкт планується у Кременчуці.

«Побачив багато об’єктів «Великого будівництва» – це й садочки, й лікарні. Хочу особисто відвідати об’єкти та побачити, як там ведеться будівництво», – сказав Володимир Зеленський.

Триває добудова восьми приймальних відділень лікарень, а також завершується будівництво нового корпусу Полтавського обласного клінічного кардіологічного диспансеру.

Крім того, Олег Синєгубов ознайомив Главу держави з ходом реконструкції обласної філармонії.

«Планує завершити роботи в 2020 році. Це довгобуд, який певний час був заморожений. Приміщення після ремонтів горіло двічі через порушення протипожежних норм. Підрядників змінили. У планах з областю дофінансувати проєкт. Кошторисна вартість – 80 мільйонів. Подаємося і в програму профільного міністерства. Цьогоріч передбачили кошти й з обласного бюджету у розмірі 10 мільйонів, але можемо додати, оскільки перевиконання бюджету 2019 року по області 350 мільйонів гривень», – сказав Олег Синєгубов.

 Володимир Зеленський запропонував залучити до фінансування будівництва філармонії місцевий бізнес, меценатів.

Image

Анонси

Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
Стартує Всеукраїнський проєкт збору книжок «Вільні читають українською!»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk