Звернення голови облдержадміністрації Олега Синєгубова до Дня Героїв Небесної Сотні

Надрукувати

Шановні полтавці!

20 лютого ми вшановуємо пам'ять Героїв Небесної Сотні - людей, які віддали життя за краще майбутнє для своєї країни. Завдяки їх самовідданості, патріотизму та вірі в ідеали свободи та демократії Україна отримала унікальний шанс повністю змінитися, впевнено ступити на європейський шлях розвитку.

Він не є і не може бути простим, але приклад Героїв Небесної Сотні ніколи не дозволить нам скласти руки, зневіритися й відмовитися від поставлених цілей.

Цього дня хочу висловити слова співчуття та підтримки родинам  Героїв України - кременчужанина Ігоря Сердюка та Андрія Черненка з Гребінківщини, які загинули в Києві 18 лютого  2014 року. Вони залишилися вірними ідеалам до кінця, не побоялися та не здалися. Їхні імена пам'ятатиме не одне покоління українців. Приклад Героїв Небесної Сотні надихнув тисячі воїнів, які сьогодні захищають територіальну цілісність України.

Переконаний, що тільки разом, спільними зусиллями ми змінимо країну, успішно проведемо необхідні реформи, і Україна досягне того майбутнього, про яке мріяли загиблі Герої. І це буде найкращою даниною їхній світлій пам'яті.

Слава Україні!

Олег СИНЄГУБОВ,

голова Полтавської обласної державної адміністрації