Previous Next

На Хорольщині офіційно представили нового голову районної державної адміністрації

Надрукувати

Заступник голови облдержадміністрації Євген Греков здійснив робочу поїздку до Хорольського району. В межах поїздки він представив голову Хорольської районної державної адміністрації. Ним став Роман Гловацький.

Євген Греков привітав його з призначенням та побажав плідної роботи на користь громади Хорольщини, водночас звернув увагу на низку питань, які керівник району має визначити як першочергові. Заступник голови ОДА зазначив, що потрібно покінчити з бездіяльністю на певних напрямках роботи в районі та в найкоротші строки провести аудит роботи державних структур району. Також говорилось про подальші кроки на шляху впровадження реформ, ініційованих Президентом України та Урядом держави.

Роман Гловацький окреслив подальші пріоритети в роботі та запевнив, що, працюючи на посаді голови РДА, він буде докладати максимум зусиль, щоб люди з впевненістю дивились в майбутнє, а громада Хорольщини була успішною й розвивалася.

Довідка: Роман Гловацький народився 11 грудня 1981року в м. Хорол. Закінчив Полтавський державний педагогічний університет ім. В.Г. Короленка за спеціальністю вчитель фізичної культури і валеології. З 2003 по 2015 р працював вчителем фізичного виховання Хорольської гімназії. З 2015 року до цього часу заступник голови Хорольської районної ради.

За матеріалами Хорольської РДА.