Previous Next

Катерина Рижеченко представила очільника Диканського району

Надрукувати

Заступник голови Полтавської обласної державної адміністрації Катерина Рижеченко представила голову Диканської районної державної адміністрації Євгенія Скибу. Він призначений на посаду розпорядженням Президента України №74/2020-рп від 30 січня 2020 року.

Під час представлення Катерина Сергіївна побажала очільнику РДА успіху в реалізації державних справ та наголосила на важливості підтримки зв’язків із громадськістю.

«Розраховую на взаємодію та конструктивну співпрацю з депутатським корпусом, підприємцями, керівниками установ, організацій, органами місцевого самоврядування, громадськістю району. Лише спільними зусиллями ми зможемо досягти змін та реалізувати державні реформи», – сказав Євгеній Скиба.

Новопризначений голова райдержадміністрації назвав основними завданнями на посаді покращення соціальної інфраструктури, наведення порядку в районі, продовження розвитку освітньої та медичної галузей, вирішення актуальних проблем району.

Євгеній Скиба зазначив, що райдержадміністрація надасть оцінку стану використання бюджетних коштів, будівництва та реконструкції об’єктів інфраструктури.

 

Біографічна довідка

Євгеній Скиба народився 10 березня 1991 року в селищі Диканька. У 2013 році закінчив Національний університет «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» (правознавство, юрист).

У 2010 році – консультант відділу консультацій по лінії паспортної системи державного підприємства МВС України «Полтава-Інформ-Ресурси» у Полтаві. Потім працював стажистом на посаді слідчого прокуратури та прокурора Диканського району Полтавської області, селище Диканька Полтавської області. У 2014 році – прокурор прокуратури Диканського району, у 2015 році став прокурором Миргородської місцевої прокуратури.

Із 2016 року до цього часу був прокурором Диканського відділу Миргородської місцевої прокуратури.