Previous Next

Сучасний кардіоцентр у Полтаві мають здати до кінця березня

Надрукувати

Строки виконання робіт обговорили на робочій нараді з радником голови облдержадміністрації Олександром Ткачем.

«Ми вже визначилися зі строками здачі об’єкта. Це буде 31 березня, а не 1 квітня. Учора голова облдержадміністрації звітував про роботу області в Офісі Президента. Звіт визнали одним із найлаконічніших та ґрунтовних. І на рівні Києва також озвучили строки здачі кардіоцентру, а саме кінець березня. Для нас його будівництво в пріоритеті», – сказав радник голови ОДА Олександр Ткач.

Нині роботи виконані на 85%. У будівлі розміщатимуться стаціонарний та діагностичний блоки. Як розповів генеральний підрядник Олександр Юхименко, наступного тижня планують повністю завершити п’ятий поверх. Потім згідно з графіком, до кінця березня поетапно здаватимуть кожен наступний поверх.

«Монтажні роботи завершені повністю. Установлюють освітлювальне, електричне та опалювальне обладнання. У палатах монтують розетки, вимикачі, освітлювальні прибори. Закінчують оздоблення фасадів. Триває облаштування вентиляційних шахт та машинних відділень ліфтів. По периметру будівлі вже ці роботи завершили, а до кінця тижня завершать обличковування», – сказав Олександр Юхименко.

Як зазначив Олександр Ткач, роботи тривають згідно з графіком. Також обговорили на нараді подачу лікувального кисню в палати.

Полтавський обласний клінічний кардіологічний центр розпочали будувати в травні 2016 року.