Previous Next

Українська академія лідерства завітала з вертепом до голови Полтавської облдержадміністрації

Надрукувати

Новорічні свята закінчуються, а колядники продовжують вітати полтавців із Різдвом та Новим Роком. 16 січня до Полтавської облдержадміністрації завітав вертеп-модерн, що представляє Українську академію лідерства.

«Річ у тім, що на Різдво ми брали участь у Вертеп Фесті-2020 в Харкові! Потім колядували на Сході України: в Авдіївці та інших прифронтових містах. А тиждень перед Водохрещею за традицією вітаємо з Різдвом полтавців», – пояснив причину пізнього візиту Святослав Келим-Золотайко керівник полтавського осередку УАЛ.

Молодіжний вертеп у кабінеті голови Полтавської облдержадміністрації Олега Синєгубова зіграв сцену народження Христа та заспівав як традиційні, так і сучасні колядки.

Очільник області Олег Синєгубов подякував молоді за новаторство, а керівнику – за те, що заохочує молодь до збереження українських традицій. На останок Олег Васильович подарував студентам новорічний кошик солодощів і пакунок книжок.

Довідка. Українська академія лідерства в Полтаві приділяє увагу патріотичному вихованню та військовому лідерству. Тут регулярно проводять вишколи. Студентів вчать виживати в екстремальних умовах: шукати воду і добувати вогонь, орієнтуватися на місцевості та жити у лісі. Традиція вишколів почалася з УАЛ Полтава і вже стала частиною програми усіх осередків.