Previous Next

Вихованці Розбишівської школи-інтернату отримали нові телевізори

Надрукувати

Розбишівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат отримала два сучасні телевізори. Кошти на їхнє придбання витратили з обласного бюджету. Два телевізори (розміром 50 дюймів) встановили в кімнатах відпочинку.

Відтепер, говорить заступник голови облдержадміністрації Катерина Рижеченко, дозвілля дітей стане цікавішим та змістовнішим. Адже ті телевізори, що є в начальному закладі, застарілі та не повністю відповідають вимогам часу. І додала, що на застаріле матеріально-технічне обладнання закладу звернув увагу голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов, коли місяць тому відвідав школу-інтернат.

«Очільника області обурило те, що техніка не відповідає вимогам сучасного світу. І ці телевізори – перший крок до оновлення матеріально-технічної бази освітніх закладів області. На черзі – інші школи, які потребують нових комп’ютерів та проєкторів. І влада зробить все, щоб у навчальних закладах була відповідна матеріально-технічна база»,– сказала Катерина Рижеченко.

Діти і вчителі задоволені новим обладнанням.

«Учні зможуть не лише дивитися улюблені мультфільми та передачі на сучасних телевізорах. Під час проведення свят, тематичних уроків, виховних годин можна буде робити презентації, використовуючи великий екран. Допомагатиме нова техніка і вчителям якісніше готуватися до уроків історії, біології, етики, іноземної мови та зарубіжної літератури», – зазначила директор закладу Катерина Литовченко.

У Розбишівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті виховується 112 дітей. Із них четверо – діти-сироти та без батьківського піклування. Також у закладі навчаються діти з інвалідністю.