Previous Next

2020 рік на Полтавщині оголошено роком медицини та будівництва

Надрукувати

Галузь охорони здоров’я в області буде однією з пріоритетних. Про це на апаратній нараді повідомив голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов.

Очільник області зауважив, що пілотний проєкт переходу на нову модель фінансування системи вторинної ланки медицини в Полтавській області можна вважати успішним.

«Із цього року Закон про медичну реформу повинен запрацювати повністю. Медичні послуги надаватимуть за новими правилами. На мою думку, Полтавщина готова до змін. З цими завданнями ми впораємося на відмінно. Також цього року в регіоні повністю оновиться автопарк «швидких». Область отримала 103 нові автомобілі», – зазначив Олег Синєгубов.

Голова Полтавської ОДА наголосив, що загалом завдання для Полтавщини, як для країни в цілому, досить серйозні.

«Їх ставить Президент України Володимир Зеленський. У пріоритетах глава держави визначив будівництво. Зокрема доріг, аеропортів, дитсадків, спортивних майданчиків. Вважаю, що Полтавська область до цього готова. Маємо чимало об’єктів, які повинні були здати минулого року. Однак через різні обставини нам це не вдалося. Маємо й об’єкти, будівництво яких розпочинаємо в 2020 році», – сказав Олег Синєгубов.