Previous Next

Будівництво сучасного кардіоцентру в Полтаві планують завершити до березня

Надрукувати

Строки здачі об’єкту в експлуатацію обговорили на робочій нараді в першого заступника голови облдержадміністрації Дмитра Луніна.

«Першого березня ми повинні здати в експлуатацію будівлю. Все повинно працювати. Тож нам потрібно найближчим часом вирішити питання стосовно системи опалення, електропостачання та подачі лікувального кисню», – зазначив Дмитро Лунін.

Проблемні питання, які виникли у ході будівництва, обговорили з замовниками, проєктувальниками та підрядними організаціями. Затримка в будівельних роботах виникла через зміни проєкту. Зокрема, у спорудженому приміщенні не передбачили всіх вимог розміщення сучасного технічного медичного обладнання.

До слова, з початку будівництва кардіоцентру у Полтаві проєкт коригували тричі. І хоча вартість об’єкту не змінилася, обсяги виконаних робіт зросли вдвічі. За попередніми прогнозами, новий лікувальний заклад мали здати до кінця 2019 року.

Нагадаємо, що будівництво Полтавського обласного клінічного медичного кардіовіскулярного центру розпочали в травні 2017 року.