Previous Next

Дороги держзначення на Полтавщині проїзні

Надрукувати

Дороги державного значення станом на 09:00 перебувають у проїзному стані. Погодні умови цієї ночі були надскладними. Снігу випало понад 12 см за добу. Здіймалася хуртовина. Температура коливалася від 0 до -2. Протягом ночі випсипано близько 1500 тонн протиожеледної суміші. Працювало 106 механізмів на всіх державних автошляхах.

Нині спостерігається ускладнення руху в с.Лобачі Решетилівського району на автодорозі М-03 Київ-Харків. В турецької компанії вийшла з ладу спецтехніка. Відбулася передислокація механізмів з інших баз для обробки покриття на даній ділянці. Роботи тривають. Наразі рух там здійснюють легкові автомобілі та частково вантажівки.

Попри наші прохання та попередження про негоду, водії не дослухалися до порад синоптиків, дорожників, поліції. Трафік був надактивним, що подекуди заважало працювати снігоприбиральній техніці. Дисципліна водіїв, особливо керманичів вантажівок, теж залишає бажати кращого. Водії, ігноруючи правила, рухаються по зустрічній смузі, в результаті можливе утворення затору. 

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Полтавській області.