Previous Next

У Полтавській ОДА обирали проєкти, які реалізують за бюджетні кошти

Надрукувати

15 листопада 2019 року в облдержадміністрації відбулося засідання конкурсної комісії Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації для розгляду конкурсних пропозицій та проведення моніторингу виконання (реалізації) програм (проєктів, заходів) інститутів громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надаватиметься підтримка за рахунок коштів обласного бюджету в 2020 році.

Також відбувся  відкритий захист конкурсних пропозицій, поданих на Конкурс. Конкурсна комісія зібралася у повному складі – 13 осіб – під головуванням  директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Вікторії Пилипенко.

Участь у засіданні взяв заступник голови обласної ради Анатолій Ханко. Учасники засідання протягом чотирьох годин поспіль заслуховували представників громадських обʼєднань, які  подали на конкурс 26 конкурсних пропозицій, та оцінили кожну ініціативу. За підсумками обрахунку на наступному засіданні конкурсної комісії члени жюрі підсумують результати та визначать переможців.