Previous Next

Вихованці Пирятинського центру дітей та юнацтва посіли друге місце на Всеукраїнському конкурсі-фестивалі «Молодь обирає здоров’я»

Надрукувати

У вересні в міжнародному дитячому центрі «Артек» відбувся фінал ІХ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я». У ньому взяли участь 23 команди-переможниці регіональних етапів.

Під час фестивалю провели конкурси літературно-музично-спортивних мінікомпозицій, вікторину-конкурс «Що ми знаємо про здоровий спосіб життя», конкурс фотографій і плакатів на тематику здорового способу життя, різні тематичні тренінги та майстер-класи.

На конкурсі літературно-музично-спортивних мінікомпозицій друге місце посіла команда з Полтавщини – «Щасливе життя» Пирятинського центру дітей та юнацтва (керівник Алла Тимчур, хореограф Тетяна Зубенко). Учасники команди: Яна Гордієнко, Катерина Рішко, Вікторія Зубенко, Марія Самусь, Ліза Садовська, Марина Шевченко, Ольга Марченко.

Марія Самусь на вікторині-конкурсі «Що я знаю про здоровий спосіб життя» отримала диплом другого ступеня!

Довідка: Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Молодь обирає здоров’я» проводять щорічно з метою популяризації та пропаганди серед молоді здорового способу життя, запобігання негативним проявам у молодіжному середовищі, виявлення та підтримки талановитої молоді.

Завдання фестивалю: активізація молодіжного руху за здоровий спосіб життя; набуття та засвоєння дітьми і молоддю нових знань; підвищення рівня інформованості молоді з питань профілактики тютюнокуріння, алкоголізму, наркоманії, захворювань на ВІЛ/СНІД, інфекцій, що передаються статевим шляхом; популяризація технологій навчання щодо формування здорового способу життя тощо.

Фестиваль проводиться Міністерством молоді та спорту України, Міністерством освіти і науки України, за участю Українського державного центру позашкільної освіти, Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця», Всеукраїнського молодіжного центру, Одеського валеологічного центру.