Previous Next

Ліс, пригоди та драйв: полтавців запрошують на теренову гру «СіЧ: сила і честь»

Надрукувати

Теренова гра «СіЧ: сила і честь імені братів Чучупак» відбудеться 3-6 жовтня у Холодному Яру, що на Черкащині.

Теренівка або теренові ігри – це командні ігри, які вимагають докладного планування. Їх організовують на певній території – на місцях, де відбувались знакові історичні події.

Ці ігри сповнені духом пригод, мотивують учасників бути ініціативними, пробуджують почуття командності й відповідальності.

Учасники діляться на дві сотні, на чолі яких стоїть сотенний. Основна мета – забрати прапор противника і зберегти свій до завершення гри. Прапор – головна цінність сотні, втрата його означає програш. Щоб забрати прапор, необхідно подолати всю сотню команди-суперника. Для цього у кожного гравця на руці знаходиться символ життя – пов’язка. Зірвати її означає вбити супротивника.

Подібні заходи виховують сильну здорову молодь, допомагають удосконалюватися, здобувати нові знання та вміння, вивчати історію, розвивати себе і тим самим державу.

Теренівки виховують дисципліну духу, поведінки, розуму і думки – вміння сконцентруватися на необхідному, досконало зорієнтуватися і виконати своє завдання, вміння гідно поводити себе в будь-яких ситуаціях!

На теренівках учасники знаходять справжніх, щирих друзів, вчаться працювати у команді.

Охочим спробувати свої сили на грі «СіЧ: сила і честь» треба зареєструватися за посиланням: http://bit.ly/sich2019.

Участь у грі безплатна! Умови участі: 16-28 років, наявність страхового полісу.

Деталі тут: https://www.facebook.com/terenivka.sich/.

Організатори заходу: Міністерство молоді та спорту України, відділ національно-патріотичного виховання Мінмолодьспорту, Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА, ГО «ВМР «Національний Альянс».

Пресслужба теренової гри «СіЧ: сила і честь імені братів Чучупак»