Previous Next

Громадськість вимагає від новобраних нардепів створити міжфракційне об’єднання «Полтавщина»

Надрукувати

Круглий стіл Громадської ради при Полтавській обласній раді, що відбувся 16 серпня, передбачав зустріч громадськості з новообраними депутатами Верховної Ради від Полтавської області.

Але так як жоден із восьми переможців парламентських виборів по одномандатним виборчим округам Полтавщини на зустріч не прийшов, звернення до нардепів просто зачитали й записали на відео. Щоб потім передати документи представникам народних обранців.

Андрій Любич із ГО «Інститут фінансів і права» запропонував майбутнім нардепам з Полтавської області – Дмитру Нальотову (ОМВО№144), Андрію Бобляху (ОМВО№145), Юрію Шаповалову (ОМВО№146), Олегу Кулінічу (ОМВО№147), Анастасії Ляшенко (ОМВО№148), Костянтину Касаю (ОМВО№149), Олексію Мовчану (ОМВО№150), Максиму Березіну (ОМВО№151) – створити міжфракційне депутатське об’єднання «Полтавщина».

«Головною метою МДО «Полтавщина» є об’єднання зусиль народних депутатів України в законодавчому забезпеченні стратегічного регіонального розвитку Полтавської області, -  повідомив Андрій Любич із ГО «Інститут фінансів і права». – Щоб була взаємодія між нардепами та місцевою виконавчою владою, щоб відстоювалися інтереси громади в усіх сферах, щоб залучати громадськість до підготовки законопроєктів та інше».

На круглому столі також розглянули такі питання:

Текст проєкту «Положення про Міжфракційне депутатське об’єднання» та всі звернення до нардепів передали представнику Андрія Бобляха, а згодом – решті новообраних депутатів Верховної Ради.