Previous Next

Взаємодія органів влади з громадськістю: цьому можна навчитися

Надрукувати

У Полтаві відбулася презентація онлайн-курсу «Взаємодія органів влади з громадськістю». Він представлений на освітній платформі Prometheus.

Організатори презентації – Інститут Аналітики та Адвокації та Мережа хабів України. Їх представники під час привітання запрошених висловили певне здивування тим, що на їх запрошення активно відгукнулися саме представники органів виконавчої влади та самоврядування.

Наприклад, у залі було аж 4 представники Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Полтавської облдержадміністрації. Також завітали представники громадських організацій та активні громадяни.

Презентація стала своєрідним початком навчання на онлайн-курсі, адже її учасники обговоримо ключові перешкоди взаємодії між владою та жителями Полтави та області. Подальше навчання проходитиме онлайн на зручній платформі Prometheus.

Автори цього курсі на цьому сайті стверджують: « Громадськість вимагає від Уряду активного зворотного зв’язку, у свою чергу й Уряд не може обійтися без усвідомлення того, яким чином громадяни розуміють, оцінюють його зусилля у вирішенні соціально значущих питань».