Previous Next

У Горішніх Плавнях привітали із професійним святом працівників металургійної та гірничодобувної промисловості

Надрукувати

У Палаці культури і творчості, що в Горішніх Плавнях, відбувся святковий концерт і нагородження до Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості.

Невідомий об'єктЗаступник голови облдержадміністрації Микола Білокінь привітав фахівців галузі, які видобувають залізну руду, транспортують її, забезпечують її глибоку переробку й випускають якісну продукцію. Відзначив почесними грамотами облдержадміністрації та грамотами обласної ради працівників Полтавського гірничозбагачувального комбінату, Єристівського гірничозбагачувального комбінату й Біланівського гірничозбагачувального комбінату.

– Праця металургів і гірників – кропітка й складна. Це почесні професії. Завдяки вашій роботі, майстерності й відданості обраній справі продукція, виготовлена на Полтавщині, відома на світових ринках. Із початку року працівники Полтавського ГЗК виробили продукції на понад 10 мільярдів гривень, Єристівського ГЗК – на 700 мільйонів гривень. Фахівці Біланівського ГЗК продовжують підготовчі роботи для майбутньої розробки нових родовищ, – зазначив Микола Білокінь. – Бажаю трудовим колективам нових успіхів, досягнень у нелегкій роботі. Нехай живе і процвітає місто Горішні Плавні.

Місцеві артисти й колективи підготували для гірників і металургів концертну програму.

День працівників металургійної та гірничодобувної промисловості в Україні відзначають щорічно у третю неділю липня.