Previous Next

Полтавці взяли участь у засіданні Ради голів громадських рад при органах виконавчої влади в Києві

Надрукувати

У Клубі Кабінету Міністрів України Ради відбулося засідання Ради голів громадських рад при органах виконавчої влади, утвореної відповідно до постанови Кабінету Міністрів від 20 червня 2012 р. № 658. Засідання провів Державний секретар Кабінету Міністрів України Володимир Бондаренко.

Участь у зібранні взяли 48 голів громадських рад при центральних органах виконавчої влади, облдржадміністраціях. Полтавщину представляли голова Громадської ради при Полтавській обласній державній адміністрації Володимир Голуб та заступник начальника управління – начальник відділу комунікацій з громадськими об’єднаннями управління з питань внутрішньої політики Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Олександр Отич.

Учасники заходу обговорили шляхи удосконалення законодавства щодо формування та діяльності громадських рад при органах виконавчої влади й інші питання, пов’язані з діяльністю Ради. Також на засіданні схвалили план роботи Ради на ІІ півріччя 2019 року. Зокрема, крім чергових засідань та зустрічі секції голів громадських рад, передбачено проведення Форуму громадських рад для обміну досвідом.