Previous Next

«Все, що стосується пенсій та зарплат, для мене в пріоритеті», – Володимир Гройсман

Надрукувати

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман відвідав Центр надання адміністративних послуг у Пирятині та поспілкувався з жителями міста. Зокрема, говорили про роботу державних реєстраторів, послуги, які надають в Центрі, та про перерахунок пенсій.

«Все, що стосується пенсій та зарплат, для мене в пріоритеті. У липні провели вже 5-й перерахунок пенсій за мою каденцію. Стосується це тих пенсіонерів, які мали малі заробітні плати й великий стаж», – зазначив Володимир Гройсман.

Як розповіла керуюча справами виконкому Пирятинської ОТГ Лариса Кочур, для розширення можливостей ЦНАПу та наближення їх до сільських жителів Пирятинська міська рада перемогла у конкурсному відборі проектів Програми «U-LEAD з Європою». В межах ініціативи три сільські громади отримали допомогу в облаштуванні робочих місць адміністраторів. 

 «Щодня послуги у ЦНАПі надають близько 80 особам.  У нас практично немає черг. Раз на тиждень продовжуємо робочий день до вечора, також обслуговуємо людей із прилеглих сіл  і в суботу. Насамперед ми працюємо для людей та створюємо доступні сервіси», – сказала   Лариса Кочур.

Також Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман відвідав Пирятинський ліцей.