Previous Next

На Полтавщині закінчилися збори резервістів

Надрукувати

В області завершився навчальний збір особового складу управлінням бригади та окремого батальйону територіальної оборони.

«Протягом семи днів бойові офіцери першої та другої черги пройшли як теоретичні, так і практичні навчання. Під час навчального збору ви разом з іншими бійцями оперативного резерву відпрацювали всі етапи військової підготовки, покращили свою фахову та індивідуальну навченість з урахуванням сучасної специфіки виконання завдань при управлінні підрозділами територіальної оборони. Хтось відновив свої знання, а хтось вперше вчився поводитися на практиці зі зброєю, працювати з картою та приймати виважені рішення. І надалі плануємо залучати вас до подібних навчань. Тож прошу всіх брати участь в єдиних стрілецьких днях, що проводяться в регіоні», – звернувся до резервістів заступник військового комісара Полтавського обласного військового комісаріату Юрій Фісун.

До зборів залучили оперативний резерв першої та другої черг. Серед резервістів були й ті, хто захищали країну в зоні АТО. На урочистому закриті відзнакою Президента України «За участь антитерористичній операції» нагородили:

- майора запасу Костянтина Данчина;

- майора запасу Юрія Глушка;

- майора запасу Сергія Ізюмова;

- майора запасу Юрія Кисельова;

- майора запасу Вадима Малиновського;

- лейтенанта запасу Артема Дмитренка.

Крім того, всім резервістам вручили грамоти й подяки про закінчення тренувань. Полтавська обласна філармонія підготувала свій подарунок. Артистка Лариса Борисенко виконала українські пісні.

Нині всі військовослужбовці повертаються додому.