Previous Next

У Полтаві провели круглий стіл з національно-патріотичного та військово-спортивного виховання

Надрукувати

У Полтавському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти імені М.В. Остроградського відбувся круглий стіл з питань розвитку  матеріально-технічної бази для здійснення національно-патріотичного та військово-спортивного виховання. У заході взяли участь керівники управлінь освіти, методичних кабінетів міст, районів, ОТГ, директори закладів освіти, заступники директорів з виховної роботи, представники профільних департаментів.


Учасники круглого столу говорили про внесення змін та доповнень до Обласної цільової програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2017-2020 роки.
Також назвали переможців конкурсу серед закладів освіти області на кращу матеріальну базу військово-патріотичного та фізичного виховання.
Матеріали на конкурс представили 9 закладів освіти області.
За результатами оцінювання І місце посів Опорний заклад «Зіньківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1 Зіньківської районної ради Полтавської області», ІІ місце – Опорний заклад «Бутенківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені Ю.П.Дольд-Михайлика Кобеляцької районної ради Полтавської області», ІІІ місце – Хорольська гімназія Хорольської районної ради.
Крім того оговорили питання про заснування премії імені Героя Небесної Сотні, Героя України Ігоря Сердюка для учнів, студентів і молодих учених Полтавщини.