Previous Next

У Полтавській облдержадміністрації відбувся конкурс перевізників

Надрукувати

В облдержадміністрації провели засідання конкурсного комітету з визначення пасажирських перевізників на автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території області.

У засіданні конкурсного комітету взяли участь його 12 членів, серед яких представники Управління інфраструктури облдержадміністрації, Укртрансбезпеки в Полтавській області, поліції, громадськості та інші.

 Визначали перевізників пасажирів на 64 автобусні маршрути. Свої заявки на конкурс подали 25 перевізників. Зокрема, КП «Оржиця - водоканал», ТОВ «АВА-експрес», ТОВ «ЛЮКС-ПОЛТАВА 2009», ПП «ВЕЖА-1», ПП «Євротранс-сервіс», ПП «ЛЮГ» тощо.

«Попередньо ми провели технічний огляд транспорту. Перевірили більше 30 транспортних засобів. Проводили його не лише на базі облдержадміністрації, а й на території райдержадміністрацій. Згідно з поданими пропозиціями від районів ми включили до конкурсу соціальнозначущі маршрути. Сьогодні обираємо переможців на міжміські, внутрішньообласні та міжрайонні маршрути», – розповів начальник   Управління інфраструктури облдержадміністрації Сергій Марчишинець.

З переможцями конкурсу укладуть відповідні договори.