Учні Кременчуцького ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою проводять профорієнтаційну роботу в освітніх закладах Полтавської області

Надрукувати

У межах вступної кампанії 2024 року Кременчуцьким ліцеєм з посиленою військово-фізичною підготовкою проводиться потужна профорієнтаційна робота. Ліцеїсти  відвідують 9-ті класи  закладів загальної середньої освіти за місцем проживання та на запрошення директорів, презентуючи свій заклад за допомогою цікавих доповідей і роздаткових матеріалів.

Таке спілкування  на засадах «рівний-рівному» моє значні переваги, адже підлітки безбарʼєрно мають змогу отримати відповіді на запитання, які їх тривожать під час вибору професії. Упродовж профорієнтаційних заходів військові ліцеїсти й ліцеїстки ведуть просвітницький соціальний діалог  у рамках національно-патріотичного виховання  учнів та учениць закладів загальної середньої освіти, допомагаючи їм сформувати свідоме ставлення до майбутнього.

Школярі із щирим інтересом спілкуються із дівчатами-ліцеїстками, які мають приголомшливий вигляд у військовій формі та розповідають про розбір автоматів, запуск дронів та щоденні 3-кілометрові пробіжки. 

Окрім представлення інформації про Кременчуцький ліцей із посиленою військово-фізичною підготовкою, умови проживання та навчання в ньому, подальші перспективи після закінчення закладу ліцеїсти наголошують, що натепер триває прийом заяв і документів від абітурієнтів на 2024–2025 навчальний рік.

Також  є змога подати заяву дистанційно за посиланням: https://forms.gle/wj6dZf4iHrKrnNTUA , ознайомитися з  особливостями фахових вступних випробувань, нормативами для визначення фізичного рівня і вступних іспитів із загальних дисциплін (математики, української та іноземної мови). Батьки та абітурієнти більше інформації про  ліцей можуть довідатися за номером +380968708181.