Полтавська обласна військова адміністрація долучилась до ініціативи „Будинок Доброчесності”

Надрукувати

Полтавська обласна військова адміністрація долучилась до ініціативи „Будинок Доброчесності”, організованої завдяки співпраці Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України та „U-LEAD з Європою”, а також виконавчого партнера RMTeam.

11 квітня у Києві пройшов практичний воркшоп „Етика та доброчесність під час прийняття управлінських рішень” під час якого, учасники мали можливість ознайомитися з кращими практиками та інструментами для впровадження принципів доброчесності у свою роботу, обмінятися досвідом з іншими регіонами України та отримати консультації від фахівців з питань антикорупційної діяльності.

 Метою даного заходу стало поглиблення знань та обмін ідеями у роботі з побудови багаторівневої системи ефективного управління, яка є прозорою, підзвітною та відповідає на потреби громадян України.

Полтавська облвійськадміністрація активно підтримує вказану ініціативу та продовжить працювати у сфері впровадження принципів доброчесності задля прагнення стати зразком доброчесного та прозорого управління для всієї України на шляху до вступу до Євросоюзу та важливої перемоги.