До Всесвітнього дня здоров'я проведено спортивні змагання «Вперед до країни Здоров’я» для ліцеїстів Кременчуцького спортивного ліцею імені І. М. Піддубного

Надрукувати

5 квітня 2024 року до Всесвітнього дня здоров'я проведено спортивні змагання «Вперед до країни Здоров’я» для ліцеїстів 5–6 класів Кременчуцького спортивного ліцею імені Івана Максимовича Піддубного Полтавської обласної ради. Спортивний захід провела вихователь ліцею Ольга Калініна. Мета дружньої зустрічі – популяризація здорового способу життя серед дітей та молоді.

Учні дізналися, що здоровий спосіб життя – це найважливіший чинник, що впливає на стан здоров'я людини, дотримуватися здорового способу життя можна розпочати в будь-якому віці. Але краще, щоб фізична активність, повноцінне харчування, загартування, охайність та позитивні емоції були завжди важливим і необхідним компонентом протягом усього життя.
Під час змагань вихованці навчалися працювати в команді, долати перешкоди, підтримувати один одного та толерантно ставитися до перемог і поразок упродовж спільної діяльності. Також діти дізналися про різні цікаві види спорту та їхнє значення в житті людини. Зустріч закінчилася дружньою перемогою.