Антон Чубенко вручив нагороди учням Кременчуцького спортивного ліцею

Надрукувати

За дорученням начальника Полтавської ОВА Філіпа Проніна представники облвійськадміністрації проводять моніторинг діяльності навчальних закладів області у період воєнного стану.

У межах робочого візиту до Кременчуцького району заступник начальника Полтавської ОВА Антон Чубенко, директор Департаменту освіти і науки ОВА Євген Кончаковський ознайомилися з роботою Кременчуцького спортивного ліцею імені І.М. Піддубного.
Оглянули етапи навчально-тренувальних процесів у закладі, поспілкувалися з колективом. Антон Чубенко та Євген Кончаковський відвідали навчальний та спальний корпус, харчоблок, два укриття закладу та котельню.
Обговорили з адміністрацією забезпечення реабілітації дітей у разі травмувань під час занять та безпечність проведення усіх цих процесів в умовах воєнного стану. Серед іншого порушили й актуальні питання щодо посилення спортивної бази тренувальних класів і перспективи проведення ремонтних робіт.
«Попри війну на Полтавщині розвивається освіта, культивуються спортивні активності. Вони набувають нових форм, ідей із урахуванням реалій і потреб сьогодення. Освіта, помножена на залучення школярів до фізичного розвитку, формування у них лідерських якостей через спорт, можливість саморозвитку, налагодження соціальних контактів – це те, що дійсно приносить результат і користь. Бачимо це на прикладі спортивного ліцею в Кременчуці», – зауважив Антон Чубенко.
Антон Чубенко та Євгеній Кончаковський оглянули процес підготовки до спортивного флешмобу та інших спортивних подій, в яких ліцеїсти братимуть участь незабаром.
Також вручили грамоти й медалі вихованкам закладу з волейбольної команди, які вибороли 2 місце у змаганнях «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» на міському рівні.
«Всеукраїнська програма розвитку масового спорту серед школярів охоплює учнів шкіл як із маленьких сіл, так із великих міст. До неї охоче долучається молодь. Зробимо все можливе, щоб на Полтавщині всі кращі освітньо-спортивні ідеї та практики були реалізовані гідно», – підкреслив Антон Чубенко.