Антон Чубенко провів зустріч із волонтеркою Світланою Даценко

Надрукувати

Заступник начальника Полтавської ОВА Антон Чубенко у межах особистого прийому громадян зустрівся із волонтеркою, засновницею ГО «Патріоти Зіньківщини», керівником підрозділу ВГО «Українці разом» у Полтавській області, головою ГО «Спілка учасників АТО Зіньківщини» Світланою Даценко.

Антон Чубенко та Світлана Даценко обговорили роль волонтерства в період повномасштабного вторгнення, акцентували на важливості розвитку волонтерського руху на Полтавщині. У межах прийому окреслили вектори подальшої співпраці.
«Волонтерство має свою унікальну цінність та соціальну значущість. В умовах сьогодення волонтерити – це не просто допомагати, підтримувати, бути близько до людей. Це – наближати перемогу України, бути відданим національним інтересам. На обласному рівні готові повсякчас сприяти розвитку волонтерських ініціатив», – зауважив Антон Чубенко.
Пані Світлана займається волонтерством із 2014 року. Здійснила 227 поїздок в зону АТО/ООС та на території ведення бойових дій російсько-української війни. Провела 67 акцій в зоні бойових дій та в дитячих будинках на території Донецької, Луганської, Харківської та Полтавської областей.
Довідково. За свою діяльність волонтерка має чимало нагород та відзнак, серед яких – Орден Княгині Ольги ІІІ ступеня, відзнака Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції», Почесна відзнака Міністерства оборони України – нагрудний знак «Знак пошани» (2020 р.) Окрім того, має понад 15 нагород міжнародних інституцій, військових частин тощо.