На Полтавщині діють програми навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни

Надрукувати

Учасники бойових дій та особи, які отримали інвалідність внаслідок війни можуть взяти участь у експериментальному проєкті з організації навчання в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості. Вони безкоштовно здобувають обрану професію або вивчають освітню програму.

Після закінчення навчання за професією видається документ про присвоєння (підвищення) робітничої кваліфікації – документ про освіту  державного зразка.

Також центр проводить підвищення кваліфікації на короткотермінових курсах за 77 освітніми програмами для різних сфер діяльності, таких як  новітні технології та інформаційно-комунікаційні технології; сільське та лісове господарство; фермерство, виробництво харчових продуктів та напоїв, харчова промисловість; транспорт; легка промисловість; навчання операторів БПЛА та агродронів та інші.

Після закінчення курсів слухачам надається сертифікат або посвідчення.

Для бажаючих започаткувати власну справу проводиться курс бізнес-планування для створення власного бізнесу в умовах реалізації програми отримання мікрогрантів.

Професійне навчання може здійснюватися за різними формами -  очною, дистанційною, дуальною формами або шляхом їх поєднання.

Навчання безкоштовне для таких категорій здобувачів освіти:

За потреби слухачам забезпечується проживання у гуртожитку під час навчання. Для зареєстрованих безробітних, УБД та осіб з інвалідністю внаслідок війни проживання в гуртожитку безкоштовне.

 

Адреса закладу: м. Полтава, вул. Небесної Сотні, 91.

 Офіційний сайт: https://cpto.pl.ua/

Контактні телефони: 0665102065; 0951535368.