Previous Next

На засіданні регіональної комісії з визначення статусу осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, розглянули 27 звернень

Надрукувати

Відбулося чергове засідання регіональної комісії з визначення статусу осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та інших категорій громадян. Головував заступник начальника Полтавської ОВА Володимир Василенко.

Розглянули 27 заяв і відповідних справ жителів області. За підсумками регіональна комісія прийняла рішення про видачу заявникам посвідчень відповідних категорій. Зокрема 6 посвідчень – учасникам ліквідації наслідків аварії, 2 посвідчення – потерпілим від Чорнобильської катастрофи, 7 – дружинам померлих учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, смерть яких пов’язана з наслідками Чорнобильської катастрофи та 2 – дітям, які потерпіли від Чорнобильської катастрофи.

Ухвалили рішення щодо повторної видачі 5 посвідчень у зв’язку із непридатним станом бланку або зміною прізвища заявником.

Також розглянули питання та ухвалили рішення про внесення 5 записів до посвідчень учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, у зв’язку зі зміною групи інвалідності або продовження терміну інвалідності.