У Кременчуцькій гуманітарно-технологічній академії імені А.С. Макаренка провели концерт взаємної вдячності

Надрукувати

У Кременчуцькій гуманітарно-технологічній академії імені А.С. Макаренка відбувся концерт оркестру 194-ї понтонно-мостової бригади Державної спеціальної служби транспорту Міністерства Оборони України.

Зі словами підтримки та вдячності за теплий прийом до всіх присутніх у залі звернувся начальник оркестру, військовий диригент концертного військового оркестру Державної спеціальної служби транспорту полковник Богдан Задорожний.

Військові музиканти продемонстрували високий творчий професіоналізм, наповнили зал енергією та позитивом.

Оркестранти поєднували танцювальний, інструментальний та вокальний жанри мистецтва, злагоджено рухаючись сценою, доповнили музичні композиції мотивуючими висловами та авторськими гуморесками, активно взаємодіяли з глядачами у залі.

Директор Кременчуцької гуманітарно-технологічної академії Леся Крупіна у своєму виступі подякувала учасникам оркестру та вручила пам’ятні сувеніри.

Колектив та здобувачі освіти Кременчуцької гуманітарно-технологічної академії надихнулися творчістю військового оркестру, відчули важливу роль мистецтва у підтримці єдності, сили духу та віри у перемогу. Свідченням цього стали результати благодійної акції зі збору коштів для діяльності волонтерського штабу коледжу: відвідувачі заходу зібрали 11 255 грн на придбання основ для маскувальних сіток.