Полтавських театралів відзначили обласними нагородами з нагоди професійного свята

Надрукувати

27 березня відзначають Всесвітній день театру. Нині в обласному центрі працюють Полтавський академічний обласний український музично-драматичний театр імені М.В. Гоголя та Полтавський академічний обласний театр ляльок, функціонують аматорські театри.

Із нагоди професійного свята Почесними грамотами Полтавської ОВА, Почесними грамотами обласної ради та обласними нагородами відзначили театралів області.
На сцені обласного театру імені М. Гоголя їх привітали заступник начальника Полтавської ОВА Володимир Когут, перший заступник голови Полтавської обласної ради Олександр Лемешко.
«Театрали – надзвичайні люди, адже своїм талантом вони викликають у людей найщиріші емоції. Сьогодні багато з них стали на захист Батьківщини, а також зі сцени пропагують українську культуру, лікують душі людям, ідуть в ногу з часом та продовжують працювати, не зважаючи на виклики. Безмежна повага і велика вдячність за творчість, яка несе світло»,– звернувся із вітальним словом Володимир Когут.
Також із нагоди свята в обласному українському музично-драматичному театрі імені М.В. Гоголя відбувся прем’єрний показ вистави «Конотопська відьма».