У Полтаві проводять зайняття з йоги для дівчат

Надрукувати

У Полтавському обласному молодіжному центрі продовжують проводити зайняття з йоги для дівчат. Йога – це не просто фізичні вправи, а ціла система, що об'єднує тіло, розум і дух.

Після заняття йогою ви отримаєте: підвищення гнучкості та сили, покращення балансу та координації, зниження стресу та тривоги, покращення концентрації та пам'яті, тренування уваги, підвищення емоційної стійкості, покращення сну, пізнання себе: йога допомагає краще зрозуміти себе, свої думки та емоції, розвиток самоусвідомлення, досягнення внутрішньої гармонії.

На заняттях з йоги в Обласному молодіжному центрі ви отримаєте не лише вище перелічені пункти, а й знайдете однодумців, з якими будете із задоволення проводити час і покращувати свій емоційний і фізичний стан.

Зайняття проводять в межах проєкту Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Розвиток потенціалу молоді в Полтавській та Сумській областях», який реалізує ГО «Нова Полтава» в партнерстві з КУ «Обласний молодіжний центр» Полтавської обласної ради, за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID).