Запрошення на презентацію програми підготовки тренерів від UNICEF Ukraine

Надрукувати

Регіональний офіс ЮНІСЕФ UNICEF Ukraine планує презентувати програму підготовки тренерів з питань надання дружньої до дітей правничої допомоги.

Розроблені рекомендації щодо дружньої до дітей правничої допомоги містять 12 вказівок щодо того, як надавати юридичні послуги, дружні до дитини на практиці.

Це викладено в навчальній програмі для підтримки розбудови потенціалу, ставлення та навичок юристів та інших практиків, які надають юридичні послуги дітям.

Навчання ґрунтується на Конвенції ООН про права дитини, Рекомендаціях щодо правової допомоги, дружньої до дитини, та інших міжнародних стандартах і передовій практиці надання правових послуг, дружніх до дітей, і правосуддя, дружнього до дитини.

Цей тренінг був випробуваний учасниками з Албанії, Азербайджану, Болгарії, Греції, Молдови та Туреччини під час тренінгу для тренерів, який відбувся в Туреччині в серпні 2023 року.

Ми раді запросити партнерів взяти участь у стартовому вебінарі, щоб офіційно представити навчальну програму.

Всім, хто зареєструється, надійде посилання.

Деталі вебінару:

Дата: 20 березня 2024

Час: 12:00-14:00

Робоча мова зустрічі: Англійська (для українських учасників буде забезпечено переклад)

Вебінар буде корисним представникам правничої допомоги, асоціаціям юристів, спеціалізованим школами підвищення кваліфікації, неурядовими організаціями та іншим зацікавленими сторонами.

Цей вебінар також надасть можливість обговорити стратегії успішного поширення та впровадження навчання з надання дружньої до дітей правничої допомоги у всьому регіоні, а також отримати знання від країн, які вже розпочали цей важливий процес.

Полтавський обласний центр соціальних служб