У Кременчуці відкрили меморіальну дошку на честь сержанта Сергія Мельничука

Надрукувати

13 березня 2024 року, у Кременчуці відбулося урочисте відкриття та освячення меморіальної дошки, присвяченої сержантові Мельничуку Сергію Валерійовичу, який героїчно загинув 23 жовтня 2022 року, захищаючи Батьківщину у Бахмутському районі Донецької області. Пам’ятну дошку встановили на будинку, де проживав сержант Сергій Мельничук, – на вулиці його імені, найдовшій у Кременчуці.

Учасниками проникливої церемонії були представники громадськості, адміністрація, педагогічний склад, батьки та учні Кременчуцького ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Слова підтримки і вдячності дружині та синові полеглого воїна висловили начальник ліцею, підполковник Валерій Марченко та заступник начальника Кременчуцького районного центру комплектування та соціальної підтримки майор Руслан Близнюк.
Зворушливим та щирим був виступ сина загиблого сержанта Мельничука – ліцеїста першого курсу Кременчуцького ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Богдана Мельничука. Ліцеїсти Кременчуцького ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Полтавської обласної ради низько схилили голови в памʼять полеглого сержанта Сергія Мельничука, який загинув на війні, захищаючи територіальну цілісність і незалежність нашої держави, вшанували загиблих героїв і всіх безневинно полеглих хвилиною мовчання і покладанням квітів до встановленого меморіалу.