Previous Next

Комплексну програму реабілітації, інтеграції та соціального захисту Захисників та Захисниць України минулого року виконано в повному обсязі

Надрукувати

Виконання Комплексної програми реабілітації, інтеграції та соціального захисту Захисників та Захисниць України, членів сімей загиблих Полтавської області в 2023 році розглянули на засіданні постійної комісії Полтавської обласної ради з питань правоохоронної діяльності, боротьби з корупцією, забезпечення прав і потреб військових та учасників бойових дій.

Усі заходи передбачені документом виконані в повному. Про це повідомила виконуюча обов’язки начальника управління у справах реінтеграції, соціального захисту ветеранів та внутрішньо переміщених осіб Інна Добрянська.
Загалом програма складається із 36 заходів, що стосуються забезпечення житлом, медичного, соціального, професійного, фізкультурно-спортивного, культурно-просвітницького, інформаційного спрямування.
«Виконання 34 заходів Програми не потребувало залучення коштів з обласного бюджету. На реалізацію 2 заходів спрямовано 3,8 млн грн. Зокрема на соціальне відновлення ветеранів війни та членів їх сімей – 2,5 млн грн», – розповіла Інна Добрянська.
Комплексна програма реабілітації, інтеграції та соціального захисту Захисників та Захисниць України, членів сімей загиблих Полтавської області діє і цього року.
Члени постійної комісії Полтавської обласної ради з питань правоохоронної діяльності, боротьби з корупцією, забезпечення прав і потреб військових та учасників бойових дій взяли інформацію до відома та внесли пропозиції до Програми на 2024 рік.
Участь у засіданні постійної депутатської комісії взяв заступник начальника Полтавської ОВА Максим Калінін.