Консолідуємо зусилля, аби не допустити відключення «Полтававодоканалу» від електропостачання, – Філіп Пронін

Надрукувати

У Полтавській ОВА відбулася нарада щодо вирішення ситуації, яка склалася на підприємстві КП ПОР «Полтававодоканал».

Начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін зауважив, що область консолідує зусилля, аби не допустити відключення «Полтававодоканалу» від електропостачання. Це питання безперебійної роботи критичної інфраструктури, забезпечення життєво необхідними послугами людей.

«Консолідуємо зусилля, аби не допустити відключення «Полтававодоканалу» від електропостачання. Обласна влада надасть фінансову допомогу комунальному підприємству. Кошти спрямують для погашення боргу за розподіл електроенергії перед «Полтаваобленерго», – повідомив Філіп Пронін. – Найближчим часом питання виділення коштів винесуть на розгляд профільної комісії обласної ради та розглянуть на сесійному засіданні. Розраховуємо на максимальну залученість депутатського корпусу».

Перший заступник начальника ПОВА Богдан Корольчук запевнив, що доки вирішується питання, ніяких відключень на підприємстві не буде. Нині новий керівник КП ПОР «Полтававодоканал» проводить аналіз діяльності підприємства та шляхи виходу з кризової ситуації.

Також на нараді обговорили ремонт колекторів водоканалу. Полтавська міська рада на найближчій сесії має виділити на це близько 10 мільйонів гривень. Крім того, на підприємстві проведуть повну діагностику мереж.