З обласного гумантарного штабу розподілили гуманітарну допомогу на потреби лікарень, пунктів незламності та МКП

Надрукувати

На засіданні робочої групи з розподілу гуманітарної допомоги під головуванням першого заступника начальника Полтавської ОВА Богдана Корольчука розподілили чергову партію гуманітарної допомоги з обласного штабу.

У січні-лютому Полтавщина отримала продукти харчування для медичних установ та закладів області від БО «Світло Надії». Зокрема надійшло 32700 кг борошна, 21800 кг макарон, 5450 кг вівсяних пластівців та 10900 пляшок олії. Продукти розподілять між 7 медичними закладами Полтавської, Семенівської, Миргородської, Новосанжарської, Хорольської та Шишацької громад.

Міністерство реінтеграції тимчасово окупованих територій України спрямувало гуманітарну допомогу для облаштування місць тимчасового поселення внутрішньо переміщених осіб. Ковдри, подушки, пледи, постільну білизну передадуть у 10 МКП 9 громад області. Крім того, до розгляду потреб були додані отримані раніше водонагрівачі на 50 та 100 літрів, які є в наявності залишків на складах.

На Полтавщині продовжується облаштування пунктів незламності. 57 листів захисної плівки, 600 ламп на сонячних батареях, 128 спальних мішків, які надійшли від ГО «ПРОЛІСКА», направлять у пункти незламності Полтавського району. Крім того, соціально відповідальний бізнес забезпечує ПН печивом, питною водою та чаєм.

Для ЦНАПів у 10 громадах області, КП «Аеропорт-Полтава» та Управління цифрової трансформації розподілили 4-G роутери, які раніше надійшли в штаб від уряду Литви.