Previous Next

Мінсоцполітики запрошує психологів та фахівців соціальної сфери до участі в конкурсі!

Надрукувати

Збирайте свою команду, подавайте заявку і, за умови успішного проходження відбору, отримуйте державне фінансування на запуск Центру життєстійкості у своїй громаді.

Для цього потрібно:

Бути ФОП-ом чи юрособою, внесеними до Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг (https://bit.ly/3SWaot1)

Перевірити, чи бере ваша громада участь у Програмі життєстійкості (https://www.msp.gov.ua/files/norm_baza/2024/67.pdf). Якщо ні – спонукати місцеву владу долучитися до проєкту та виділити приміщення.

Подати заявку на конкурс із документами підтвердження кваліфікації команди спеціалістів. Вимоги до її оформлення знайдете тут: https://bit.ly/3SYfQMf.

Усі конкурсні пропозиції подаються через електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., або за адресою: 04070, м. Київ, вул. Боричів Тік, буд. 28, 3 поверх, каб. 303 Чекаємо на ваші заявки до 18:00 7 березня. За умови проходження конкурсу, потрібно укласти договір та розпочати надання послуги у своїй громаді. Усі команди надавачів мають обов’язково пройти навчання від наших партнерів - міжнародних фондів World Health Organization Ukraine та UNICEF Ukraine.

Надавачі можуть подавати свої кандидатури поза конкурсом за умови, що вони надаватимуть послугу власним коштом або за підтримки благодійника. Про переваги участі у проєкті для надавачів – читайте на нашому сайті.

Проєкт реалізується Міністерством соціальної політики і є складовою Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?" Першої леді Олени Зеленської.