Previous Next

Полтавщина приймає чемпіонат України з гирьового спорту серед юнаків та дівчат

Надрукувати

У Полтаві стартував чемпіонат України з гирьового спорту серед юнаків та дівчат. Участь у змаганнях беруть понад 200 учасників віком 12-18 років із тринадцяти областей України.

Привітали зі стартом змагань спортсменів, суддів, тренерів, вболівальників заступник начальника Полтавської ОВА Володимир Василенко, начальник Управління молоді та спорту ОВА Марина Трохименко, заступник голови відокремленого підрозділу Союзу гирьового спорту України в Полтавській області Олег Коломієць та ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Володимир Онищенко.
«За підсумками рейтингу Міністерства молоді та спорту України з олімпійських та неолімпійських видів спорту за 2023 рік Полтавська область посіла 1 місце з гирьового спорту, – зазначив Володимир Василенко. – Цей вид спорту формує силу, витривалість, міць. Бажаю вам цікавих змагань, перемог, гідних результатів і наснаги йти до нових вершин».
Учасники змагань вшанували хвилиною мовчання пам'ять полеглих захисників і захисниць, серед яких є й спортсмени.
Під час чемпіонату посвідчення майстра спорту України з гирьового спорту урочисто вручили Ярославі Кремель. Також гирьовики отримали посвідчення кандидатів у майстри спорту.