Previous Next

На Полтавщині IT-компанія «РЕНОМЕ СМАРТ» презентувала свої програмні рішення

Надрукувати

У Полтавській ОВА відбулася онлайн-нарада, на якій презентували цифрові рішення для громад та області від IT-компанії «РЕНОМЕ СМАРТ».

«Для ефективної цифровізації Полтавщини та її громад заручаємося підтримкою Мінцифри, міжнародних партнерів та вітчизняних IT-компаній. Використання відмінного програмного забезпечення дозволяє оптимізувати процеси та покращити якість надання послуг громадянам», – зауважив заступник начальника ОВА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Володимир Когут.

Участь у нараді взяли представники районних військових адміністрацій, територіальних громад та ЦНАПів.

Менеджери ІT-компанії Лілія Гронська, Олексій Богинський, Оксана Кременчутська презентували програмні рішення для діджиталізації регіонів та територіальних громад. Розповіли про:

- Автоматизацію послуг ЦНАПів, комплекс системи муніципального реєстру для територіальних громад та господарський облік.

- Smart GIS – рішення для управління земельними ресурсами, що поєднує у собі професійну картографічну систему і продуманий користувацький досвід.

- Рішення для внутрішньо переміщених осіб, за допомогою яких легко координувати роботу всіх місць компактного проживання, а також сторін, що беруть участь у процесі адаптації ВПО в регіоні.

Детальніше про продукти та послуги компанії можна дізнатися на її сайті за посиланням: https://renomesmart.com/