Віртуальна виставка українських експортерів «UKRAINE EXPORTS 2024»

Надрукувати

Посольство України в Кувейті запрошує експортно-орієнтовані підприємства та ділові асоціації України безкоштовно представити власний віртуальний стенд на онлайн виставці українських компаній під назвою «Ukraine Exports 2024», цільовою аудиторією якої будуть бізнесові кола Кувейту, держав Затоки (GCC) та Близького Сходу.

Назва експо-заходу: «Ukraine Exports 2024».

Мета: налагодження контактів між українськими постачальниками і потенційними імпортерами за кордоном (регіон Близького Сходу).

Для кого: експортери продуктів харчування, солодощів, сільськогосподарської продукції, промислових товарів, обладнання, хімічних виробів, будівельних матеріалів, медикаментів, меблів, одягу, ІТ та інновацій, інвестиційні можливості тощо.

Дата: 04-07.03.2024 (доцільна присутність онлайн англомовних представників компаній для переписки у лайв-чаті), віртуальна виставка активна до 09.06.2024 (прохання перевіряти сторінку заходу та власний кабінет стендів 1 раз на тиждень на предмет нових запитів від відвідувачів).

Місце: ОНЛАЙН на https://atexpo.online/39/

Для безкоштовної резервації віртуального стенду потрібно зареєструватися на платформі Назовні https://nazovni.online/ (курується МЗС України в рамках підтримки експорту) з коментарем щодо бажання взяти участь у віртуальній виставці «UKRAINE EXPORTS 2024». Після перевірки заявки електронною поштою буде надіслано лінк для налаштування стенду.

Від компаній потрібно оформити свій віртуальний стенд (англійською мовою) і протягом заходу переглядати кабінет свого стенду та сторінку заходу на предмет відвідувачів і залишених заявок. При цьому експонентам необхідно врахувати законодавство арабських держав Затоки, зокрема, у контексті вимог до сертифікації Халяль для продуктів тваринного походження, тощо.

Публікація стенду безкоштовна за допомогою промокоду, який буде надсилатися організаторами після валідації стенду.

Відео-презентація функціоналу платформи для віртуальних виставок: https://www.youtube.com/watch?v=h4Z1Bo3NSpE