Previous Next

У лютому на матеріальну допомогу жителям області спрямували понад 8 мільйонів гривень

Надрукувати

На засіданні Комісії з розгляду питань із надання матеріальної допомоги населенню з обласного бюджету розподілили на підтримку жителів регіону понад 8 млн грн. Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

«Продовжуємо фінансово підтримувати мешканців Полтавщини. Незмінний пріоритет – військовослужбовці й родини загиблих (померлих) захисників. Оборонцям спрямували більше 1,1 млн грн на лікування. Майже 3 млн грн розподілили серед 60 сімей загиблих воїнів», – розповів Філіп Пронін.

5 жителів Миргородського району, чиї будинки зруйновані чи пошкоджені внаслідок ракетного удару, отримають допомогу – майже 79 тис. грн.

Окремий акцент – фінансова підтримка на лікування. На неї можуть розраховувати 240 мешканців області, з них 39 дітей. Від 1 до 20 тис. грн отримають 16 учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Також врахували потреби 336 людей, які ведуть боротьбу з онкозахворюваннями. Сім довгожителів із Полтавщини отримають разову допомогу. Її розмір – по 5 тис. грн. Одній людині, яка перебуває у фінансовій скруті, нададуть 10 тис. грн допомоги.