Крафтовикам Полтавщини надають консультації щодо участі в грантових проєктах

Надрукувати

Грантові програми єРобота — це дієва допомога від держави для відновлення, створення власної справи з нуля, реалізації амбітних проєктів, генерування нових робочих місць та здобуття потрібних на ринку праці спеціальностей.

 Фахівці Агенції регіонального розвитку Полтавської області «Офіс євроінтеграції» продовжують надавати консультації підприємцям щодо створення власного бізнесу та розширеня існуючого.

Цього разу директорка Агенції Віта Рекотова разом з заступницею Світланою Туль працювали з Сергієм Шашелем, керівником відділу продажів ТОВ «Леляківська Сироварня». Працювали над складанням бізнес-плану на участь у рамках Програма урядових грантів єРобота «Грант на переробне підприємство». Розмір допомоги в межах гранту – до 8 млн грн.

Підприємство планує запустити новий цех та закупити обладнання. Воно дозволить переробляти більше сировини на 30 %. Також  це створення до 25 нових робочих місць.

 «Бізнес-ідея полягає у впровадженні технологічних рішень на підприємстві, а саме: придбання розливного та пакувально-фасувального обладнання молочної продукції, що забезпечить вирішення потреби у бажаному виробництві продукції, – розповіла Віта Рекотова. –  Це обладнання може здійснювати розлив молока близько 1000 шт. за годину та здійснювати автоматичне етикерування тари».

Розширення діяльності ТОВ «Леляківська Сироварня» сприятиме розвитку крафтового бізнесу в Полтавській області.