STEM-освіта: тренінг для вчителів Горішніх Плавнів

Надрукувати

92 вчителі закладів загальної середньої освіти Горішньоплавнівської міської ради взяли участь у тренінгу «Вчителі на хвилі STEM: відкриваємо нові горизонти», що відбувся 21 лютого 2024 року в Спеціалізованій загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 5 із поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу ім. Л. І. Бугаєвської Горішньоплавнівської міської ради.

Організатори заходу – фахівці Полтавської академії неперервної освіти ім. М.В. Остроградського – мали за мету підготувати вчителів до ефективного впровадження STEM-викликів у різних предметних галузях.

Упродовж тренінгу вчителі здобували практичні знання, які можна одразу впроваджувати в роботі: 6  кроків вирішення STEM-проблеми, структура та особливості карток STEM-викликів. Також учасники вчилися відрізняти прикладні завдання від STEM-завдань та створювати власні картки STEM-викликів, опановували методи використання штучного інтелекту (ChatGPT 3.5) для поліпшення STEM-викладання, відпрацьовували навички командної роботи та співпраці.